Χαρακτηριστικά επεξεργασίας του συλλέκτη σκόνης στο δωμάτιο αμμοβολής

- 2021-04-15-

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της αφαίρεσης σκόνης στην αίθουσα αμμοβολής και στην αμμοβολή

(1) η αίθουσα πυροβολισμού είναι μια πλήρως κλειστή μεταλλική δομή, του οποίου το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από προφίλ, καλυμμένο με χαλύβδινη πλάκα, σφραγισμένο από χάλυβα υψηλής ποιότητας, συνδεδεμένο με μπουλόνια επί τόπου, κρεμασμένη ελαστική πλάκα και η πύλη μετάφρασης είναι ρυθμιστεί και στα δύο άκρα. Μέγεθος ανοίγματος πόρτας: 3M × 3,5m.

(2) το σχέδιο του ιμάντα μεταφοράς και του ανελκυστήρα μαχητών υιοθετείται για λειαντική ανάκτηση. Το υπόγειο είναι τοποθετημένο στο κάτω μέρος του θαλάμου και διατάσσονται μεταφορέας ιμάντα και ανελκυστήρας. Αφού η λειαντική πτώση από το δάπεδο του πλέγματος στον κάτω κάδο συλλογής άμμου, η ικανότητα ανάκτησης είναι 15t / h μέσω μηχανικής μεταφοράς.

(3) το σύστημα απομάκρυνσης σκόνης υιοθετεί τη λειτουργία πλευρικού βυθίσματος, και ανοίγει την είσοδο αέρα λαβύρινθου στην κορυφή, και διατηρεί την κατάλληλη αρνητική πίεση σε εσωτερικούς χώρους για τη βελτίωση του περιβάλλοντος περιβάλλοντος της μηχανής βολής. Το σύστημα αφαίρεσης σκόνης υιοθετεί δευτερεύουσα αφαίρεση σκόνης: το πρώτο στάδιο είναι η αφαίρεση σκόνης κυκλώνων, η οποία του επιτρέπει να φιλτράρει το 60% της σκόνης. το δεύτερο στάδιο αφαίρεσης σκόνης υιοθετεί το σωλήνα φίλτρου στη σκόνη, έτσι ώστε η εκκένωση αερίου έως το πρότυπο είναι καλύτερη από το εθνικό πρότυπο.

(4) πριν το λειαντικό εισέλθει στη χοάνη αποθήκευσης, διέρχεται από τον διαχωριστή σκόνης σφαιριδίων που επιλέγεται από τον αέρα. Υπάρχει δυνατότητα διαλογής, δηλαδή διαλογή κυλιόμενης οθόνης. Η πτώση της λείανσης διαχωρίζεται από τη σκόνη σβόλων με αέρα και η πρακτική εφαρμογή είναι καλύτερη.

(5) η αφαίρεση σκόνης υποβάλλεται σε επεξεργασία με αφαίρεση λαδιού και αφύγρανση για να αποφευχθεί η προσκόλληση σκόνης λαδιού και νερού στον κύλινδρο φίλτρου, προκαλώντας αύξηση της αντίστασης και η επίδραση αφαίρεσης σκόνης θα μειωθεί.

(6) τρεις διπλοί κύλινδροι με δύο πιστόλια, πνευματικό τηλεχειριστήριο, αμμοβολή, υιοθετούνται στο σύστημα αμμοβολής, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της συνεχούς λειτουργίας Η αμμοβολή μπορεί να λειτουργεί συνεχώς χωρίς να χρειάζεται η γενική μηχανή αμμοβολής να σταματήσει και να προσθέσει άμμο, η οποία βελτιώνει σημαντικά το αποτέλεσμα της αμμοβολής. Ο χειριστής μπορεί να ελέγξει ο ίδιος τον διακόπτη. Ασφαλής, ευαίσθητη και αποτελεσματική λειτουργία. Οι χειριστές πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με αναπνευστικό σύστημα φιλτραρίσματος και σύστημα προστασίας για τη διασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων.

(7) καθαρίστε τον εσωτερικό φωτισμό και χρησιμοποιήστε τον επάνω φωτισμό ως συμπληρωματική φόρμα και στις δύο πλευρές και χρησιμοποιήστε ανθεκτική στη σκόνη λάμπα υδραργύρου υψηλής πίεσης με υψηλό φωτισμό

(8) ο ηλεκτρικός θάλαμος ελέγχου ελέγχει το σύστημα του δωματίου ανατινάξεων στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένου του ανεμιστήρα αφαίρεσης σκόνης, του φωτισμού, του μεταφορέα ιμάντα, του ανελκυστήρα, του διαχωριστή σφαιρών σκόνης κ.λπ. και η κατάσταση λειτουργίας εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου.

Κύρια απόδοση του εξοπλισμού της αίθουσας πυροβολισμού

(1) το μέγεθος της συμπαγούς χαλύβδινων δομών της αίθουσας ανατινάξεων (L × w × h) είναι 12m × 5,4m × 5,4m. το πάχος του χάλυβα είναι 3 mm συναρμολογείται μετά την αναδίπλωση.

(2) ένας ανεμιστήρας αφαίρεσης σκόνης. Ισχύς 30kW όγκος αέρα 25000m3 / h; πλήρης πίεση 2700pa.

(3) φίλτρο φίλτρου τύπου αφαίρεσης σκόνης gft4-32. 32 κασέτες φίλτρου. και περιοχή φίλτρου 736m3.

(4) 2 σετ κυκλώνα. ο όγκος αέρα αφαίρεσης σκόνης είναι 25000 m3 / h.

(5) 2 ιμάντες μεταφοράς 8kw; 400mm × 9m; μεταφορική ικανότητα> 15t / h.

(6) ένας ιμάντας μεταφοράς ισχύς 4kw; 400mm × 5m; μεταφορική ικανότητα> 15t / h.

(7) έναν ανελκυστήρα μαχητών. ισχύς 4kw; 160mm × 10m. μεταφορική ικανότητα> 15t / h.

(8) διαχωριστής σκόνης σφαιριδίων. ισχύς 1.1kw; μεταφορική ικανότητα> 15t / h.

(9) η μηχανή ανατίναξης υιοθετεί gpbdsr2-9035, 3 σετ το ύψος είναι 2,7m. η διάμετρος είναι 1 m. η χωρητικότητα είναι 1,6 m3. ο σωλήνας αμμοβολής είναι 32mm × 20m. ακροφύσιο ˆ® 9,5 mm; φίλτρο αναπνοής gkf-9602,3; προστατευτική μάσκα gfm-9603, διπλό κράνος, 6.

(10) 24 φωτιστικά. Ισχύς 6kW εγκατεστημένη ισχύς: 53,6kw.