Η διαφορά μεταξύ της μηχανής αμμοβολής δρόμου μοντέλο 270 και 550

- 2024-07-11-

Μηχανές αμμοβολής οδοστρώματοςχρησιμοποιούνται κυρίως για την επιφανειακή επεξεργασία οδοστρωμάτων σκυροδέματος και ασφάλτου, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης επιφανειών, του καθαρισμού ρύπων, της επιδιόρθωσης επιφανειακών ελαττωμάτων κ.λπ. Τα μοντέλα 270 και 550 αναφέρονται συνήθως σε μηχανές αμμοβολής με διαφορετικά πλάτη επεξεργασίας. Οι συγκεκριμένες διαφορές μπορεί να περιλαμβάνουν την ικανότητα επεξεργασίας, το πεδίο εφαρμογής, το μέγεθος του εξοπλισμού κ.λπ. Ακολουθούν ορισμένες κοινές διαφορές μεταξύ των μηχανών αμμοβολής οδοστρώματος 270 και 550:




1. Πλάτος επεξεργασίας

Μηχάνημα αμμοβολής οδοστρώματος μοντέλου 270: Συνήθως το πλάτος επεξεργασίας είναι 270 mm, το οποίο είναι κατάλληλο για επεξεργασία οδοστρώματος σε μικρότερες ή τοπικές περιοχές.

Μηχάνημα αμμοβολής οδοστρώματος μοντέλου 550: Συνήθως το πλάτος επεξεργασίας είναι 550 mm, το οποίο είναι κατάλληλο για επεξεργασία οδοστρώματος σε μεγαλύτερες περιοχές και μπορεί να βελτιώσει την απόδοση εργασίας.

2. Ικανότητα επεξεργασίας

Μηχανή ανατινάξεων οδοστρώματος μοντέλου 270: Η ικανότητα επεξεργασίας είναι σχετικά χαμηλή, κατάλληλη για έργα μικρότερης κλίμακας ή τοπικές εργασίες επισκευής.

Μηχανή ανατίναξης οδοστρώματος μοντέλου 550: Η ικανότητα επεξεργασίας είναι υψηλότερη, κατάλληλη για έργα επεξεργασίας πεζοδρομίων μεγάλης κλίμακας, μπορεί να καλύψει μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας και εξοικονομεί χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό.

3. Σενάρια εφαρμογής

Μηχάνημα αμμοβολής πεζοδρομίου μοντέλου 270: Κατάλληλο για σκηνές όπως πεζοδρόμια, μικρά πάρκινγκ και στενές περιοχές.

Μηχάνημα ανατίναξης δρόμου 550: Κατάλληλο για επεξεργασία δρόμων μεγάλης περιοχής όπως αυτοκινητόδρομοι, μεγάλοι χώροι στάθμευσης και διαδρόμους αεροδρομίων.

4. Μέγεθος και βάρος εξοπλισμού

270 road shot blasting machine: Συνήθως ο εξοπλισμός είναι μικρός σε μέγεθος και μικρός σε βάρος, ο οποίος είναι εύκολος να μετακινηθεί και να λειτουργήσει.

Μηχάνημα ανατίναξης δρόμου 550: Ο εξοπλισμός είναι μεγάλος σε μέγεθος και βαρύς σε βάρος και μπορεί να απαιτεί περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό ή μηχανική βοήθεια για το χειρισμό και τη λειτουργία.

5. Απαιτήσεις ρεύματος και τροφοδοσίας

270 road shot blasting machine: Οι απαιτήσεις ισχύος και τροφοδοσίας είναι σχετικά χαμηλές, κατάλληλοι για χώρους με περιορισμένες συνθήκες παροχής ρεύματος.

Μηχάνημα ανατίναξης δρόμου 550: Οι απαιτήσεις ισχύος και τροφοδοσίας είναι υψηλότερες και μπορεί να απαιτείται ισχυρότερο τροφοδοτικό, το οποίο είναι κατάλληλο για μεγάλες τοποθεσίες έργων με καλύτερες συνθήκες ισχύος.

6. Τιμή

Μηχάνημα αμμοβολής δρόμου 270: Γενικά χαμηλή τιμή, κατάλληλη για μικρά έργα ή επιχειρήσεις με περιορισμένους προϋπολογισμούς.

Μηχανή ανατίναξης δρόμου 550: Η τιμή είναι υψηλότερη, αλλά λόγω της αποτελεσματικής ικανότητας επεξεργασίας και του ευρέος φάσματος εφαρμογών της, είναι κατάλληλη για μεγάλα έργα ή επιχειρήσεις που απαιτούν υψηλή απόδοση.

7. Καθαριστικό αποτέλεσμα

270 road shot blasting machine: Το αποτέλεσμα καθαρισμού είναι μέτριο, κατάλληλο για δρόμους που δεν είναι πολύ περίπλοκοι ή έχουν καλές επιφανειακές συνθήκες.

550 road shot blasting machine: Το αποτέλεσμα καθαρισμού είναι καλό, κατάλληλο για έργα που απαιτούν βαθύ καθαρισμό ή πολύπλοκη επεξεργασία οδοστρώματος.